The Creative Adult

26/04/2015.

the creative adult is the child who survived

Αποφάσισα να δημιουργήσω την ενοτητα αυτη, επιλέγοντας το παραπάνω quote, της Ursula K. Le Guin, μιας και αποτελεί και αντιστοιχα προσωπική μου πεποίθηση, ως το πρώτο post στο προσωπικό μου blog, μια ενότητα της ψηφιακής μου πλατφόρμας QBeast.com. Ή μήπως qbEAST.com??? Μήπως καλύτερα qBEAST.com??? (Δεν ξέρω ακομα. Θα το συζητήσουμε αργότερα…)

Η αλήθεια είναι όμως, ότι όσο δυνατά και να ακούγονται στα αυτιά μου τα λεγόμενα της Le Guin, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τα λεγόμενα ενος φίλου. Αντιστοιχης δύναμης και δυναμικότητας. Το απογευμα μιας Τετάρτης λοιπόν, περιμένοντας να περάσει η ώρα να μπω για μάθημα στο “Πα.Πει”, βλεπω τον φιλο Χρήστο να κατεβαίνει “σκασμένος” απο την μηχανη του. Ρωτώντας τον λοιπόν τι έγινε, αποστομωτικά μου λεει “Τίποτα μωρέ, έπαιζα στην Εθνική”. Γελώντας, τον αφηνω και συνεχίζει… “Γιατι ρε φίλε… Ξέρεις κάτι? Δεν θα σταματησουμε το παιχνίδι επειδή μεγαλώσαμε, αλλα θα μεγαλώσουμε επειδή θα σταματήσουμε το παιχνίδι!!!”

Όσο επικίνδυνο κι αν ήταν, με στιγμάτισε.

Κι όταν αργότερα, μετά απο 4-5 χρόνια, η εξάχρονη Βάλια, μου αποκάλυψε την μυστική συμφωνία που είχε με τον πατέρα της (που οδηγούσε εκεινη την στιγμη), απλά επιβεβαίωσε με τα λόγια της όλα τα παραπάνω. Είπε λοιπόν, σοβαρά και συνομοτικά. “Στην καρδιά δεν θα μεγαλώσουμε ποτε!!!!!!!”. Αθώα και ειλικρινά.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν αποτελούν εμένα, το qbeast.com και τα posts που θα έρθουν…

Τα λέμε.

Δ.